FARMACIA-banner-1060x250px-vita-novo

20 Oct
Smilje - nova kozmetika za lice iz Olivala
Napisala Kristina Litvan |
Objavljeno u Novi proizvodi
 
Veličina fonta Smanji veličinu fonta Povećaj veličinu fonta
Ocijeni sadržaj
(4 Glasova)
Novitet hrvatske prirodne kozmetike Olival: ekstra hidratantne kreme za dnevnu i noćnu te regenerativna krema za posebnu njegu lica bazirane na ulju smilja potiču obnavljanje kože i sprječavaju nastajanje bora

Kozmetika Olival predstavila je svoju novu liniju proizvoda za lice – Smilje – bezvremenska ljepota. Ekstra hidratantne kreme za dnevnu i noćnu te regenerativna krema za posebnu njegu bazirane na ulju smilja namijenjene su svim tipovima lica: normalnoj, mješovitoj i masnoj koži. Proizvodi su rađeni prema najvišim standardima za izradu prirodne kozmetike te ne sadrže sintetske komponente uobičajene u standardnim kozmetičkim pripravcima. Nova linija Olivala bazirana je na autohtonoj biljci koja je stoljećima davala živost dalmatinskim domovima i bezvremensku ljepotu koži generacija žena.


Glavna aktivna komponenta nove linije - eterično ulje smilja - potiče obnavljanje i sprječava nastajanje bora, revitalizira i regenerira umornu i zrelu kožu izloženu vanjskom i unutarnjem stresu. Novo pakiranje u obliku bočice s vakum-pumpicom sprječava kontakt proizvoda sa zrakom i omogućava upotrebu blagog, ekocertificiranog konzervansa. Tri kreme za njegu lica kompozicija su hladno prešanih masnih ulja i bezalkoholnih biljnih ekstrakata. Eterično ulje smilja prirodna je aktivna tvar koja ujedinjuje i osigurava visoku kvalitetu i jedinstvenost ovih proizvoda za njegu kože lica i vrata.


"Put od ideje do gotovih proizvoda trajao je gotovo dvije godine. Trebalo je ukomponirati niz ljekovitih prirodnih sastavnica u kompoziciju koja bi bila učinkovita, nježna i djelotvorna, upotrebljiva za sve tipove kože i za sve tipove njege kože lica. Cilj nam je bio napraviti proizvode visoke kvalitete – 100 posto prirodnog sastava. U kreaciji proizvoda koristili smo se smjernicama njemačkog certifikata BDIH za prirodnu kozmetiku koji propisuje liste sirovina koje se smiju koristiti, a da bi proizvod mogao nositi ime prirodnog. Sa zadovoljstvom mogu konstatirati da smo uspjeli", istaknula je mr. pharm. Vlasta Pojatina, dugogodišnja voditeljica i kreatorica asortimana kozmetike Olival.


Olival linija za lice Smilje – bezvremenska ljepota dostupna je u svim bolje opskrbljenim ljekarnama, drogerijama i većim supermarketima i hipermarketima. Maloprodajna cijena izuzetno je povoljna, s obzirom na to da je riječ o proizvodima koji su 100% prirodni, a sve do kraja godine održavat će se promocije na odabranim prodajnim mjestima gdje će zainteresirani moći isprobati proizvode i uvjeriti se iz prve ruke u njihovu kvalitetu.